Skip to main content
#
Saved By Grace Church - Serving - Building - Growing

our twitterour facebook page

Pastor Joe and MaryHelen Martinez

- Pastor MikePastor Ruben -

- Poems -

Thursday, February 26 2015
Thursday, February 26, 2015        
 
       Greetings to all! Sorry for the late post; I had to go have my taxes prepared earlier today. Needless to say, it was a very taxing experience. Due to my late start, today I’ll just give you a chance to exercise your brain a bit and give you a shorter bible quiz than before. I would not be surprised if the majority of you ace it, and when you do let me know so I can celebrate with you. I hope you enjoy the quizzes as much as I enjoy giving them, but if you don’t I’m sure you know where the delete button is.    
 
1. Not counting himself, how many brothers did Joseph, the son of Jacob, have?                     a. 8     b. 6     c. 11    d. 10     
 
2. Which two birds did Noah send out from the Ark ?                                                             a. Rooster and sparrow  /   b. dove and raven  /  c. hen and buzzard  / d. robin and cardinal 
 
3. After the flood, what sign did God give that He would not destroy the earth with a flood again?   a/ lightning  / b. wind  / c. earthquake  / d. rainbow
 
4. The wife of which one of these men was turned into a pillar of salt?                                                a. Lot  / b. James  / c. Judah  /  d. Ebenezer
 
5. What did King Solomon ask God to give him?                                                                                     a. strength / b. wisdom / c. riches /  d. fame
 
6. What river was Jesus baptized in?  A. a. Nile  / b. Euphrates / c. Tigris / d. Jordan
 
7. What was the name of the prophet who was swallowed by a giant fish?                                           a. Jonah  / b. Elijah  /  c. Ezekiel  / d. Jeremiah
 
8. Which angel appeared to Mary to tell her she would be the mother of God’s Son?                           a. Michael   / b. Gabriel  / c. Cherub  / d. Melchior          
 
9. What sea did Moses part?    a. Sea of Galilee  / b. Dead Sea  / c. Red Sea  / d. Salt Sea
 
10. What was the name of the man who baptized Jesus?                                                                                 a. Paul  / b. John  / c. Alpheus  / d. Andrew
 
 
Verse for the week (Mt. 25:40) “The King will reply, 'I tell you the truth, whatever you did for one of the least of these brothers of mine, you did for me.”
 
Answers: 1. C / 2.B /3. D / 4. A / 5. B / 6. D / 7.A /  8. B / 9. C / 10. B
Posted by: Joe Martinez AT 06:38 pm   |  Permalink   |  Email
    Site Powered By
        BizStudio Site Manager
        Online web site design